Palvelumme

Me Posilla haluamme olla aidosti osa Sinun ja lemmikkisi arkea. Tarjoamme tukea ja helpostusta huoliin, mutta myös iloitsemme kanssasi POSItiivisista uutisista. Oli tilanteesi mikä hyvänsä, voit aina kääntyä meidän puoleemme.

Ruokaneuvonta

Meillä on vahvaa osaamista lemmikkien ruokinnasta, sekä kokemuksen että koulutuksen kautta. Mikäli koirallasi tai kissallasi on ongelmia liittyen ruokailuun, närästystä, allergiaa tai muuta vaivaa joka tulisi ottaa huomioon ruokavaliossa, olemme apunasi. Muistathan kuitenkin, että kumpikaan meistä ei ole eläinlääkäri, joten olethan sairauksiin liittyvissä asioissa yhteydessä eläinlääkäriasemaasi. Meille ei tarvitse varata erikseen aikaa ruokaneuvontaan, voit vain saapua paikalle ja yleensä saada apua heti!

koiran ruokinta

Tapahtumat myymälässä

Pentupainit

Järjestämme säännöllisesti myymälässämme pentupainit, joissa nuorten alle 5kk pentujen on tarkoitus päästä purkamaan pentuenergiaa ja tutustumaan muihin pentuihin valvotuissa olosuhteissa. Koira kannattaa opettaa julkisiin paikkoihin ja kaupassa käyntiin jo nuorena, tämä taito ei aikuisiällä unohdu.

Pentupaineihin voit ilmoittautua myymälässä, soittamalla/viestillä tai Facebookissa. Pentupainit järjestämme pääsääntöisesti maanantaisin klo 17-18. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa tai kysy lisää myymälästä!

Kotiinkuljetus

Mikäli olet estynyt asioimaan liikkeessämme, ei hätää! Kuljetamme tarvittaessa ostoksesi kotiin Lappeenrannan lähialueilla, etukäteen sovittuna ajankohtana.

Tilaa tavarat ja kotiinkuljetus olemalla yhteydessä myymäläämme!